Flotte turmuligheter

Ladestien og Djupvika er blant naturperlene på Lade, og noen av Trondheims mest populære fritidsområder.

Shopping

Lade har bredt utvalg av shoppingmuligheter. Midtbyen er også bare minutter unna.

Livet i Trondheim

Tar du buss et par minutter inn til Solsiden og midtbyen, kan du benytte deg av et godt utvalg spisesteder og yrende kulturliv.

Lev godt midt i hjertet av Lade

 • Shopping
  Shopping
 • 7 min til sentrum
  7 min til sentrum
 • Natur og rekreasjon
  Natur og rekreasjon
 • Idrettsanlegg
  Idrettsanlegg

Bydelen Lade blomstrer som aldri før. Her bor du i et friskt og pulserende nabolag med både shopping- og fritidsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Lade har lenge vært en populær bydel i Trondheim, men nå er den i ferd med å bli helt ny. Bydelen er i vekst, noe som gir deg som beboer unike muligheter. Noe av det beste med Lade er at alt du trenger er praktisk talt i din bakgård.

Lade Arena og City Lade er bare noen av shoppingmulighetene du nner i gangavstand fra Lade Allé Extra. I bydelen finner du alt fra mat til klær, elektronikk, møbler og fritidsutstyr. Vil du inn til midtbyen tar bussturen bare noen få minutter, og avgangene er hyppige. Med ferdigstillelsen av Strindheimtunellen er også veien til sentrum med bil gjort unna på få minutter.

Ladestien er med god grunn en av Trondheims mest populære fritidsområder. Byens beste bademuligheter har du i blant annet i Djupvika, Korsvika og Ringvebukta – her kan du gå turer, bade, grille, fiske eller bare nyte sola. Nye gangvei over jernbanen gjør det enkelt å bevege seg til andre deler av Trondheim by.

Ringve museum ligger like ved og tilbyr kulturaktiviteter for både barn og voksne, og ærverdige Sponhuset ligger i perfekt søndagsturavstand fra Lade Allé Extra