Felles vinterhage

En sosial setting i felles vinterhage gjør det enkelt å møte mennesker over en kopp kaffe - eller bare et sted å koble av på.

Sykkelverksted- og smørebod

God plass i utstyrt servicerom for å utføre både vårens og høstens vedlikehold.

Godt utstyrt trimrom

Med felles trimrom sparer du tid, penger - samtidig som dørstokkmila blir betraktelig kortere.

Om Prosjektet

 • Felles utleieleilighet
  Felles utleieleilighet
 • Felles vinterhage
  Felles vinterhage
 • Smørebod og sykkelverksted
  Smørebod og sykkelverksted
 • Trimrom
  Trimrom
 • Heis til alle etasjer
  Heis til alle etasjer
 • Parkeringskjeller
  Parkeringskjeller

Et hjem for deg som nyter livet i fulle drag

Splitter nye leiligheter med smarte og moderne løsninger i «tøffelavstand» til alt du trenger, er et privilegium som hører med i Lade Allè Extra.

Her bor du i nærhet til alt fra pulserende shopping til den rene sjøluften langs Ladestien. For tanken med disse leilighetene er at du ikke skal trenge noe mer når du får mer enn du forventer. Her skal du ikke bare bo, du skal leve og nyte. I alt skal 73 leiligheter settes opp i Lade Allè Extra over to byggetrinn. Her ligger leilighetene i rolige og trygge omgivelser like ved kjernen av storbyen, og med umiddelbar nærhet til alt du trenger i hverdagen.

Trondheim for dine føtter: Alle leilighetene har solrik uteplass og alle fordeler med å kjøpe noe splitter nytt; vannbåren varme som sørger for effektiv og kostnads- besparende oppvarming, kvalitetskjøkken fra HTH og parkeringskjeller i samme bygg. Beliggenheten byr på nærhet til Trondheims kanskje beste shoppingmuligheter og nydelige rekreasjonsområder. Korsvika, Djupvika og Ringvebukta er det perfekte sted å nyte det gode livet både sommer som vinter, og det er kun en kort spasertur unna ytterdøra. Bor du i Lade Allè Extra har du Trondheim for dine føtter.

Leiligheter for alle behov: På Lade Allè Extra kan du velge mellom 73 spennende leiligheter, fra smarte 2-roms, til solrike 3-roms og romslige 4 og 5-roms opp til 129 kvadratmeter. Men når du kjøper ditt nye hjem her, får du ikke bare nyte godt av selve leiligheten. For å kunne gi deg som kjøper noe mer, får alle beboere tilgang til et vakkert møblert felles atrium, smørebod og sykkelverksted, trimrom og en felles utleieleilighet.

Praktisk gjesteleilighet til utleie

Som eier av leilighet får alle beboere tilgang til å leie en ekstra gjesteleilighet. Har du gjester som kommer på besøk, men ikke plass til alle? For mange vil en slik mulighet gjøre at man klarer seg med en litt mindre leilighet enn først antatt.

Godt utstyrt trimrom

Her har vi gjort dørstokkmila så kort som mulig. Alle beboere får fri tilgang til et velutstyrt og moderne trimrom. Det er derfor litt enklere å ta vare på både helse, tid og penger.

Felles vinterhage å møtes i

Vi legger til rette for en sosial setting i hverdagen. Om du vil møte naboen over en kopp kaffe, eller om du bare vil slappe av med dagens aviser, så er den felles vinterhagen stedet å være. Vinterhagen er stor, praktisk soneinndelt og overbygd med glasstak. Her venter en lun og god atmosfære hele året.

Smørebod- og sykkelverksted

Vi vet at de som velger å bo på Lade er aktive mennesker. Derfor bygger vi også et utstyrt servicerom som opptrer som smørebod- og sykkelverksted, alt etter sesong.

Andre fasiliteter

Prosjektet har heis til alle etasjer, vedlikeholdsfrie løsninger og egen parkeringskjeller.