lade-terrasse

Et boligprosjekt utenom det vanlige

Godt plassert med nærhet til det du trenger, finnes ett boligkonsept som kan være løsningen på tidsklemma.

De er fornøyde med valgene sine. Når klokka tikker alt for fort, hvorfor ikke bygge et eget treningssenter til borettslaget? Lade Allé Extra har tatt med de tingene vi savner når vi tar steget, og kjøper oss leilighet. Her får du med godt utstyrt trimrom, stor vinterhage, smørebod- og sykkelverksted, og en praktisk gjesteleilighet til utleie.

– Hvorfor valgte du Lade Allé Extra og hva gjør at dette boligprosjektet skiller seg ut fra andre?

IMG_0025
Alice Holm har kjøpt leilighet i Lade Allé Extra

– Jeg ønsket meg noe nytt i en prisklasse som var overkommelig for meg.

Området her er flott, og jeg jobber på denne siden av byen. Planløsningen er god og bygningen fin. Jeg syns det er veldig bra med eget treningsrom og ekstra leilighet vi kan benytte, slik at jeg kan ta mot besøk, sier Alice Holm (27).
Hun har kjøpt leilighet med et soverom. I tillegg til at hjemmet hennes ligger rett ved populære Ladestien, Djupvika og Korsvika, er avstanden til arbeidsplassen kort. Dagene blir lettere å planlegge, og hun slipper å tenke på vedlikehold når alt er nytt, flott og praktisk. Dessuten er det bare «tøffelavstand» til shopping.

For Renate Kvivesen (43) og samboeren handler det om å få til en god overgang fra å bo i stort hus til å flytte til mindre og mer praktisk.

IMG_3736
Renate Kvivesen flytter fra enebolig til leilighet.

– For oss som skal flytte fra enebolig til leilighet betyr det mye å kunne ha en gjesteleilighet som gjør det mulig for oss å få besøk av familie som bor langt unna. Vi ønsket oss et mindre boligprosjekt i passe størrelse, og ikke av de store «boligmaskinkonseptene». Leilighetene er relativt prisvennlige, og beliggenheten er bra med nærhet til arbeidsplass for meg og min samboer. Dessuten er vi glade for det sosiale aspektet med fellesarealer og trimrom, sier Renate.

IMG_2219
Marius Strand Amundsen gleder seg til å nyte utsikten fra toppleiligheten.

Marius Strand Amundsen(29) var opptatt av arkitektur og beliggenhet da han tok sitt valg. Han liker stilen og er meget godt fornøyd med utsikten som venter.

– Når jeg ser på andre prosjekter så bygges de i rekker, rekker og rekker. Her settes det opp to blokker med parker på begge sider, og jeg syns dette ser finere ut. Jeg liker fasaden i tre og den flotte utsikten. Jeg kommer til å bruke treningsstudioet mye, og for dem som har barn er det ypperlig å kunne trene i samme blokk som du bor, før du drar på jobb, sier han.