img_5857-1

Christin ønsket å bo sentralt – med det lille extra!

Etter å ha sett på alle prosjektene langs Ladestien, valgte Christin Kossack (61) Lade Alle Extra.

Hun skulle ha litt mindre plass å bo på, og trengte noe som var sentralt med gode planløsninger. Nå gleder Christin Kossack seg til byggestart og innflytting.

– Jeg liker veldig godt rominndelingen med stor spisestue. Her fant jeg en prisgunstig leilighet som passet meg og mine behov, forteller Kossack.
Hun har bodd flere år i utlandet, men kom tilbake til Trondheim for noen år siden. Mange av vennene bor utenlands og det er et stort pluss å ha tilgang på gjesteleilighet slik at hun kan ta mot overnattingsgjester.

– Det er et kjempepluss å ha denne muligheten. Når en bor i en liten leilighet er det ikke plass til mange gjester, derfor er jeg glad for at vi har denne muligheten, sier hun.
For Christin er det et pluss at prosjektet ikke er alt for stor. Lade Alle Extra består av to blokker med park på begge sider. Der hun bor nå er det kort avstand til shopping, det blir det også når hun flytter. Men her får hun også mulighet til å benytte seg av Ladestien og eget treningsrom i blokka.

– Jeg kommer til å bli flinkere til å komme meg ut på tur når jeg har denne muligheten. Jeg har også tenkt til å benytte meg av treningsrommet, det blir mye enklere når du får slike muligheter, sier hun.

Hun venter i spenning på byggestart og gleder seg til å kunne flytte inn i splitter ny leilighet med kort avstand til alt hun trenger.


Det er fortsatt ledige leiligheter! Se vår leilighetsvelger her.